Flexfilm

De feiten op een rij

Houdbaarheid van AGF is gediend met plasti

 

Plastic. We proberen er zo weinig mogelijk van te gebruiken. Maar het verpakken van AGF-producten in plastic heeft een aantal belangrijke voordelen. We zetten de feiten voor je op een rijtje.

 

  1. Efficiëntie

Folie is zonder hapering verwerkbaar op de snelste verpakkingsmachines. Goede kwaliteit is zeer betrouwbaar en constant. Per strekkende meter is het een bijzonder goedkoop verpakkingsmiddel. Folie kan uitstekend bedrukt worden en etiketten dus overbodig maken.

 

  1. Houdbaarheid

In de juiste folie blijven AGF producten langer houdbaar. Het product is hygiënisch verpakt terwijl het duidelijk en smakelijk zichtbaar blijft. De folie kan bedrukt worden met voedingsinformatie, promotie of andere bedrijfsinformatie.

 

  1. Milieuvriendelijk

Het kost weinig energie om folie te produceren; folie heeft een relatief lage CO2 impact. Folie is licht en daardoor makkelijk te transporteren. Folie is 100% recyclebaar, tot in het oneindige. Door het gebruik van folie wordt er minder voedsel verspilt.

 

  1. Voedselveilig

De juiste folie voldoet aan alle Europese voedselveiligheidswetgeving en kan op verzoek geleverd worden met geauditeerde kwaliteitscertificaten.

 

  1. Veelzijdig

Er zijn zeer veel soorten (en kwaliteiten!) folie voor alle verpakkingsmachines en AGF toepassingen. Folie is er met en zonder barrière, met allerhande beluchting, bedrukt of onbedrukt en met of zonder anti-condens werking (hier zijn grote verschillen!).  Het advies van een goede foliespecialist kan echt wonderen doen voor een AGF product.

 

  1. Plastic Soep

 

Wij kennen allemaal de plastic soep en de vervuiling door plastic zwerfafval op het land. Dit is een mondiaal probleem. In de AGF keten kunnen we allemaal ons een steentje bijdragen aan de circulaire economie door brede bewustwording te creëren voor het nut van recyclen van plastic.

 

Voor meer informatie marcus@flexfilm.nl

 

Scroll naar top