Syfresh PF krimpfolie

Nieuwe Hightech Krimpfolie bij Flex Film

Door een exclusieve overeenkomst met het Israëlische Syfan Saad Co breidt Flex Film haar assortiment aan glasheldere krimpfolies aanzienlijk uit.

Voor klanten van Flex Film betekent dit nog meer keuze voor nog meer toepassingen. Flex Film introduceert twee volledig nieuwe productlijnen: Syfresh en Sytech.

De Syfresh lijn

De Syfresh lijn biedt nieuwe verpakkingsmogelijkheden in glasheldere krimpfolie voor de Gevogelte-, Vlees, en Vis- sectoren. Deze technisch hoogwaardige reeks folies maakt lekvrij verpakken mogelijk, heeft uitstekende anti-condens eigenschappen en is speciaal ontwikkeld voor verwerking op hoge snelheidsmachines. Tevens biedt de Syfresh lijn een topkwaliteit anti-condens folie voor de AGF-markt. De permeabiliteit van alle folies in de Syfresh lijn is geoptimaliseerd voor langere houdbaarheid.

De Sytech lijn

De Sytech lijn is speciaal ontwikkeld voor industriële toepassingen waar verfijnde afwerking of juist grote bundelsterkte van kritisch belang is. Denk hierbij aan Chocolade-, Cosmetica- en Interieur- toepassingen. Een rimpelloze verpakking die tegelijk stevig & stabiel is. Het innovatieve hightech Sytech MVP product biedt de uitkomst voor de meest uitdagende verpakkingen en grillige vormen.

Alle Syfresh en Sytech folies zijn te krijgen in meerdere diktes en breedtes, ook direct uit voorraad.

Flex Film is al meer dan 20 jaar specialist in folie. Neem contact met ons op om uw verpakkingsvraagstuk te bespreken, onze foliespecialisten helpen u graag met het vinden van een passende folie.

Meer informatie: freek@flexfilm.nl; thijs@flexfilm.nl; christine@flexfilm.be; nabil@flexfilm.be

 

Nieuwsoverzicht