Flowpack & Transwrap folie
Over Flex Film

Wij zijn onafhankelijk specialist in verpakkingsfolie

Het idee voor de specialist in verpakkingsfolie ontstond 25 jaar geleden omdat de leverancier van de verpakkingsmachine wel alles wist over de machine, maar weinig over folie. Of veel wist over één folie, maar weinig over veel folie. Flex Film is opgericht als onafhankelijk specialist. Zo kunnen wij ons advies geven onafhankelijk van -, maar in nauwe samenwerking met verpakkingsmachine leveranciers.

Zo willen wij bijdragen aan minder verspilling.

Met onze folie zal uw machine probleemloos draaien, ook op zeer hoge snelheid. Uw producten blijven langer houdbaar en worden mooier gepresenteerd. U betaalt niet teveel omdat onze folies competitief geprijsd zijn. Wij werken praktisch en proactief, u zult snelheid & gemak ervaren. Zo willen wij bijdragen aan minder verspilling: van uw product; van uw tijd; en dus van uw geld.

Kant & Klare Folie op voorraad voor u.

A-merken die je elke dag tegenkomt in winkels en supermarkten zijn verpakt in onze folie. Daarom hebben wij een breed en diep assortiment aan kant & klare folies die wij binnen 24u kunnen leveren. Vandaag voor 15u besteld is morgen in huis. Wij leveren bestellingen vanaf € 600,-. zonder transportkosten.

op maat gemaakte folie

Of zoekt u maatwerk voor uw product?

Daarnaast leveren wij maatwerk. Of het nu gaat om bedrukte folie, geperforeerde folie, of gelamineerde folie. Folie is een technisch complex product en het vereist kennis en ervaring om je weg te vinden in deze high tech wereld. Wij hebben die expertise en stellen deze graag ter beschikking.

Bij ons staat voedselveiligheid voorop.

Onze folie wordt veel gebruikt voor toepassingen in combinatie met voeding. Voedselveiligheid conform Europese wetgeving EC10/2011 is bij ons dan ook gegarandeerd. Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd (een wereldwijde standaard voor voedselveiligheid) en onze leveranciers BRC of soortgelijk. Product documentatie is bij ons up to date en paraat.

 

 

Onze werkwijze

U doet snel & gemakkelijk zaken met ons.

  • Betrokken. Wij kennen onze klanten en hun bedrijf persoonlijk. Met de meesten hebben wij een lange relatie. Omdat onze mensen ook lang bij ons werken ontstaat er een persoonlijke band. Continuïteit is essentieel voor kwaliteit, ook in persoonlijk contact.
  • Praktisch. Wij doen zaken met een nuchtere ondernemersmentaliteit, gezond verstand telt. Wij zeggen nooit nee en zoeken naar praktische oplossingen voor problemen.
  • Proactief. Als er dan een keer iets misgaat, zullen we u proactief informeren en snel reageren. Geen nare verrassingen, we streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen.
  • Specialist. Onze focus ligt 100% op folie, wij verdelen onze aandacht en middelen niet. Wij weten waar we over praten en delen onze kennis graag met u. En als we het niet weten, zoeken we net zolang totdat we het wel weten.