Nieuw bij Flex Film: PAPER TOUCH® Een Innovatie in Flowpack Folie

Maak maximale impact in de Retail schappen door uw flowpack verpakking een papieren look & feel te geven met PAPER TOUCH®

Ultieme combinatie van efficiëntie en marketing impact

Flex Film heeft vanaf nu flowpack folie in een uitvoering waardoor elke verpakking eruit ziet en aanvoelt als van papier. Door een nieuw productieprocédé ziet uw flowpack verpakking er niet alleen uit als van papier, maar voelt ook zo aan. Dit is de ultieme combinatie van efficiëntie en marketing impact: alle voordelen van een flowpack verpakking (snelheid, efficiëntie, lage kosten) met een authentieke & natuurlijke uitstraling voor maximale & positieve indruk bij de consument.

Beschikbaar met alle perforatievormen en in Sap Fresh uitvoering

Deze flowpack folie kan uitgevoerd worden met alle gangbare perforatievormen zodat uw product optimaal bewaard blijft. Ook de in de markt zeer gewaardeerde Sap Fresh variant voor langere houdbaarheid (MAP verpakking) is beschikbaar in Paper Touch® uitvoering.  De uitstekende bewaar- en anticondens- eigenschappen van de folie blijven gegarandeerd.

Geschikt voor verpakken van vochtige en zeer koude producten

De Paper Touch flowpack folie kan ook gebruikt worden voor producten die verpakt worden in vochtige en/of zeer koude omstandigheden. De folie voldoet aan alle Europese voedselveiligheidsnormen en is daar uitgebreid op getest. Net zoals alle andere flowpack folies kan de Paper Touch® variant uitstekend gerecycleerd worden.

Voor maximale impact van uw Paper Touch folie adviseren wij u graag bij het grafisch ontwerp, de keuze van de kleuren en fotografie.

Voor meer informatie: marcus@flexfilm.nl

PAPER TOUCH® Kwaliteitszegel

PAPER TOUCH® is een innovatie in flowpack folie

Nieuwsoverzicht