Flexfilm

André Rol

inkoopmanager bij BN International

BN International (BNI) in Huizen is al ruim 20 jaar klant bij Flex Film. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in wandbekleding (behang) voor de zakelijke en particuliere markt. Behang dat wereldwijd verkocht wordt. De behangrollen voor consumenten worden door BNI verpakt in een transparante krimpfolie.

 

“En daar zijn we bijzonder tevreden mee”, zegt inkoopmanager André Rol. “De folie beschermt het behang tegen vuil en vocht en is doorzichtig zodat de consument het product kan zien. Prima eigenschappen dus! Maar wat ik ook belangrijk vind aan deze krimpfolie, is dat de folie kwalitatief stevig is en tijdens het verpakkingsproces niet scheurt. Dat leidt immers tot storingen, waardoor de totale machinelijn komt stil te staan. En zo’n downtime  kost veel geld! Iets dat ons bespaard wordt door de kwalitatieve krimpfolie van Flex Film; een leverancier waar wij al jaren met vertrouwen op kunnen bouwen. En dat mag ook wel eens gezegd worden”, aldus  André Rol.

"Geen problemen met verpakken dankzij krimpfolie van Flex Film."

Flex Film heeft nieuwe directie

Jeroen en Tom Kruiper vormen sinds 1 januari 2023 de nieuwe directie van het in Schoonhoven gevestigde Flex Film International BV. Daarnaast zijn de twee broers ook aandeelhouder geworden. Ze volgen Marcus Gillioen en Monique Bollen-Gillioen op, die -na tien jaar directie te zijn geweest- een stap terug doen bij Flex Film.

Scroll naar boven