Flexfilm

nieuws

Flex Film
We hebben een oplossing of we ontwikkelen er één!

Flex Film is dé onafhankelijke specialist in bedrukte krimp-, flowpack- en topseal folie. Wij zijn betrokken bij onze klanten. Toegewijd en met veel enthousiasme zetten wij onze kennis en expertise voor hen in. Steeds met dezelfde inzet: een deskundig advies en een efficiënte oplossing voor ieder verpakkingsvraagstuk. Een oplossing die resulteert in kwalitatief hoogwaardige folies waarin food en non-food producten betrouwbaar, mooi én veilig verpakt kunnen worden.

Flex Film beschikt over een omvangrijk assortiment aan kant-en-klare verpakkingsfolies. Folies die ervoor zorgen dat producten vers en langer houdbaar blijven, hygiënisch en mooi verpakt zijn. Met onze kwalitatief uitstekende krimpfolie, flowpack folie en topseal folie worden dagelijks de food producten van talrijke A-merken verpakt. Folies van Flex Film kom je dus iedere dag tegen in groothandels en supermarkten. We hebben een breed assortiment aan kant-en-klare folies die we binnen 24 uur kunnen leveren.

Maatwerk

Naast kant-en-klare verpakkingsfolie levert Flex Film ook maatwerk. Maatwerk dat gericht is op jouw verpakkingsvraagstuk. We maken de folie dus passend, helemaal afgestemd op jouw product. Want een brood heeft nu eenmaal andere verpakkingswensen dan een stuk kaas. We hebben deze expertise, kennis en know how in huis en zetten die graag voor jou in.

Meedenken in verduurzaming

Verduurzaming is een hot-topic in bijna elke industrie, zo ook in de verpakkingswereld. Bij Flex Film zijn we dagelijks bezig om voorop te blijven lopen op dit gebied, waarbij we voortdurend opzoek zijn naar oplossingen en nieuwe producten die onze klanten helpen maar ook de planeet beschermen. Door te anticiperen op veranderingen in wetgeving en industrienormen, zorgen we ervoor dat onze klanten voldoen aan alle voorschriften, terwijl we tegelijkertijd de ecologische voetafdruk minimaliseren. Het is niet alleen ons doel om hoogwaardige verpakkingsoplossingen te bieden, maar ook om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving als geheel.

Klant specifiek voorraadmanagement

Ben je klant bij Flex Film? Heb je een veelheid aan verschillende folie verpakkingen? En wil je ervan verzekerd zijn dat jouw verpakkingsmachines 24/7 kunnen doordraaien? Ook dan ben je verzekerd van maatwerk! Samen met jou houden we bij wat je dagelijks verbruikt aan verpakkingen en zorgen we ervoor dat je voorraad op peil blijft. Vanuit onze magazijnen in Schoonhoven en Noord-Franrijk leveren we uit voorraad op afroep jouw specifieke folie. Zo ben je verzekerd van alle continuïteit; in het belang van je producten en je klanten.

Voedselveiligheid gegarandeerd

Folie is een technisch complex product. Gaat het om de voedselveiligheid, houdbaarheid, versheid, hygiëne en bescherming van producten? Wij weten exact welke eisen aan de ontwikkeling en productie van de folie gesteld moeten worden en selecteren onze producenten daarop. Onze adviseurs weten precies welke perforatie of folie samenstelling voor een product nodig is en welke materialen food approved zijn. Voedselveiligheid is dus gegarandeerd. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd met de voedselveiligheidsnorm FSSC 22000, een wereldwijde standaard voor de gehele voedingsmiddelenindustrie.

Probleemloze verwerking op iedere machine

In ons advies over de te gebruiken verpakkingsfolie houden we rekening met het product én met de verpakkingsmachine(s). De machine moet immers -ook op zeer hoge snelheid! – probleemloos zijn werk kunnen doen: snel en met weinig verspilling producten optimaal inpakken; zodat deze langer houdbaar blijven en zich mooi presenteren in de schappen. Dankzij de betrouwbare en stevige kwaliteit van onze folies komen technische storingen sporadisch voor.

Bedrukking? Alles kan!

En wil je een boodschap op de verpakking zetten? Ook dat kan. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in bedrukte folie. Zelfs als het gaat om het full colour bedrukken van krimpfolie, ben je bij ons aan het juiste adres. Zo zijn wij de enige in de Benelux die polyolefine krimpfolie kan bedrukken. En heb je hulp nodig bij het ontwerp van je bedrukking? Ook die expertise hebben we in huis.

Flex Film investeert in kennis; onverminderde focus op duurzaam

Jeroen en Tom Kruiper zijn geïnterviewd door Verpakkingsmanagement.

In het artikel delen ze hun blik op de verpakkingsbranche en geven ze aan wat de uitdagingen zijn rondom duurzaam verpakken.

Waar staat Flex Film voor?

Flex Film heeft vier eigenschappen waarmee je in één oogopslag kunt zien waarvoor wij staan. Wij zijn: betrokken, praktisch, proactief en specialist.
Wij kennen onze klanten persoonlijk. Een goede band met onze klanten vinden wij belangrijk. Daar investeren wij in. En dat zie je terug in de relatie die wij met veel klanten hebben. Een langdurige relatie waarin aandacht, kwaliteit en klanttevredenheid centraal staan. Wij zijn pas tevreden als de klant meer dan tevreden is. Dat is Flex Film.

De manier van zaken doen van Flex Film kenmerkt zich door onze nuchtere ondernemersmentaliteit. Jouw verpakkingsvraagstuk is onze verpakkingsuitdaging. We hebben een oplossing of we bedenken er een: praktisch, betaalbaar en volledig toegespitst op jouw wensen en eisen.  Dat is Flex Film.

Mocht er een keer iets misgaan, dan nemen wij het initiatief om je hierover snel en goed te informeren. Geen nare verrassingen achteraf, maar proactief en handelend ondernemen. Wij zijn pas tevreden als we de verwachtingen van de klant overtreffen. Ook dat is Flex Film.

Onze focus ligt voor 100% op verpakkingsfolie. Of het nu gaat om krimpfolie, flowpack folie of topseal folie… we hebben de knowhow en de kennis om food en non-food producten optimaal te verpakken. Deskundigheid die we graag voor klanten inzetten en vertalen in een folie. Speciaal gemaakt of standaard uit voorraad geleverd. Ook dat is Flex Film.

Voedselveiligheid



Bij ons staat voedselveiligheid voorop. Met onze verpakkingsfolies dragen wij bij aan de houdbaarheid van voedsel. Onze folies hebben meestal direct contact met de producten. Voedselveiligheid conform EC-norm 10/2011 is bij ons gegarandeerd.

Flex Film is FSSC 22000 gecertificeerd. De door ons geselecteerde producenten hebben een Global Food Safety Initiative (GFSI) goedgekeurd voedselveiligheidssysteem.

Meer weten? Onze product documentatie is up-to-date en beschikbaar.
Bel daarvoor +31 182 38 87 of mail naar info@flexfilm.nl

Scroll naar boven