Flexfilm

Krimpfolie

Flex Film is marktleider in krimpfolie en heeft in de Benelux het breedste assortiment in voorraad. Krimpfolie is geschikt voor food en non-food producten. Met krimpfolie is heel veel mogelijk; de toepassingen zijn dan ook nagenoeg eindeloos. Ben je op zoek naar een krimpfolie voor het verpakken van een product? Flex Film heeft het!

POLYOLEFINE KRIMPFOLIE

Deze krimpfolie is glashelder en ultradun. POLYOLEFINE KRIMPFOLIE is een uitstekend alternatief als je minder plastic wilt gebruiken bij het verpakken van producten en het product goed zichtbaar moet zijn. Met deze krimpfolie worden producten bijzonder fraai gepresenteerd. Bovendien blijven verse producten veel langer houdbaar. De toepassingen van deze glasheldere, ultradunne krimpfolie zijn eindeloos: van het verpakken van behang tot parket en van cosmetische producten tot groente en fruit.

SPECIALIST IN HET BEDRUKKEN

Flex Film is de specialist bij uitstek in het bedrukken van krimpfolie. Als enige foliespecialist in de Benelux kunnen wij POLYOLEFINE KRIMPFOLIE bedrukken. Desgewenst kunnen wij ook behulpzaam zijn met het ontwerpen van de bedrukking. Meer weten? Klik hier ».

POLYETHYLEEN KRIMPFOLIE

POLYETHYLEEN KRIMPFOLIE is minder helder dan polyolefine krimpfolie, maar wel voldoende transparant. Flex Film heeft verschillende versies op voorraad die geschikt zijn voor food en non-food toepassingen. Ook deze folie laat zich uitstekend bedrukken. Veel gebruikte toepassingen van polyethyleen krimpfolie zijn bijvoorbeeld het verpakken van theelichten, schoonmaakdoekjes, flessen of bakkerijpoeders.

Flex Film heeft nieuwe directie

Jeroen en Tom Kruiper vormen sinds 1 januari 2023 de nieuwe directie van het in Schoonhoven gevestigde Flex Film International BV. Daarnaast zijn de twee broers ook aandeelhouder geworden. Ze volgen Marcus Gillioen en Monique Bollen-Gillioen op, die -na tien jaar directie te zijn geweest- een stap terug doen bij Flex Film.

Vragen?

Heb je vragen over onze krimpfolies?

Wil je graag weten wat voor jouw product de beste verpakking is?

Neem contact op met ons op nummer +31 182 388 700

of stuur een e-mail naar info@flexfilm.nl

We helpen je graag verder.

Flex Film

We hebben een oplossing of we ontwikkelen er één!

Wij hebben uw

Krimpfolie oplossing!

15987