Flexfilm

Wie is wie

Graag stellen wij ons Flex Film team aan je voor. Een team dat toegewijd en met veel enthousiasme zijn kennis en expertise voor klanten in zet. En dat resulteert in een deskundig advies en een praktisch bruikbare oplossing voor ieder verpakkingsvraagstuk.

Christine Ayachi-Amor

Account manager België.
Christine is gespecialiseerd in krimp- en flowpack technieken en de bijbehorende folies. Ze is een gepassioneerd voetbalsupporter en groot fan van de Rode Duivels.

E-mail: christine@flexfilm.be
Telefoon: +31 182 23 11 52
Mobiel: +31 6 57 96 00 92

Christine: ”FL staat voor flexibiliteit EX staat voor extra kennis, service en inzet voor onze klanten, vanwege het hele team.”

Monique Bollen-Gillioen

Mede-eigenaar Flex Film.
Monique is verantwoordelijk voor de marketing en het FSSC 22000 voedselveiligheidssysteem. Monique’s grootste hobby is koken. Daarnaast golft en fitnest ze graag.

E-mail: monique@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 23 11 50
Mobiel: +31 6 51 49 06 43

Monique: “Folie is efficiënt en effectief: relatief goedkoop, het weegt niks, producten blijven langer houdbaar en zien er mooier uit. Het kan ook perfect gerecycled worden.”

Debora de Bar

Klantenservice en coördinatie bedrukte folie.
Debora heeft zeer veel groothandelservaring. Bij Flex Film is zij de spin in het web voor bedrukte folie projecten. Deze projecten vinden bijna altijd plaats onder tijdsdruk en vereisen snelle communicatie met de klant en de producent. Debora is sportief en houdt van dansen en plezier.

E-mail: debora@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 82 00 04

Debora: “Wij zorgen altijd voor de mooiste bedrukking, ongeacht het type folie”

Marcus Gillioen

Eigenaar Flex Film
Marcus heeft de dagelijkse leiding en onderhoudt de relaties met onze klanten in Nederland en België. In zijn vrije tijd is hij wijnamateur en gastronomisch liefhebber. In de zomer klopt hij graag een balletje.

E-mail: marcus@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 82 00 02
Mobiel: +31 6 25 05 49 63

Marcus: “Wij kennen onze klanten persoonlijk en geloven dat je zo samen tot de beste folie oplossingen komt.”

Freek Hallewas

Account manager Nederland
Freek is technisch zeer onderlegd in folie verpakkingsprocessen en bijzonder bedreven in het bedenken van de beste verpakkingsoplossing. Hij gaat graag de vrije natuur in en is een liefhebber van Zweden.

E-mail: freek@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 23 11 51
Mobiel: +31 6 29 07 89 66

Freek: “Wij verkopen niet alleen de folie; wij bieden ook een passende verpakkingsoplossing.”

Dirk de Jong

Klantenservice, magazijn & logistiek
Dirk zorgt dat de goederen altijd op tijd zijn bij de klant; stof- en schadevrij. In zijn vrije tijd is Dirk het liefste buiten. Hij doet veel vrijwilligerswerk.

E-mail: dirk@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 82 00 03

Dirk: “Hoge servicegraad, schadevrij en voedselveilig, dat is belangrijk voor onze klanten en hier is ons logistiek proces op ingericht”.

Jeroen Kruiper

Management trainee
Jeroen is eind 2020 bij Flex Film begonnen. Als management trainee is hij betrokken bij alle processen. Als middelste zoon van de oprichter van Flex Film liep hij al regelmatig stage bij ons. Jeroen is commercieel technisch opgeleid en heeft een aantal jaar ervaring in de verpakkingsmachine branche. Jeroen speelt graag tennis en golf.

E-mail: jeroen@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 38 87 00
Mobiel: +31 6 53 56 52 81

Jeroen: “Kennis, ervaring en persoonlijke aandacht. Deze elementen typeren Flex-Film en dat zie je terug in de verpakkingsoplossingen die wij met de klant realiseren.”

Thijs van den Heuvel

Account manager Nederland
Thijs werkt sinds eind 2016 bij Flex Film. Hij heeft een commerciële opleiding en maakt snel nieuwe contacten. Hij was werkzaam in de horeca en in technische apparatuur. Thijs woont dicht bij het strand, trapt graag een balletje en is fervent Ajax fan.

E-mail: thijs@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 23 11 53
Mobiel: +31 6 30 71 98 02

Thijs: “Een zeer sterk team en vooral persoonlijke service zorgen ervoor dat we voor al onze klanten de meest geschikte oplossing hebben.”

Geert Van Malderen

Account manager België.
Geert is begin 2020 bij Flex Film begonnen als accountmanager. Ondanks de corona pandemie heeft hij al veel kennis opgedaan over producten en zijn klanten. Met veel ervaring in de verkoop van medische producten en verpakkingen, staat voor Geert het winnen van het vertrouwen van zijn klanten voorop. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit om mooie wandelingen te maken.

E-mail: geert@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 23 11 54
Mobiel: +31 6 10 17 27 46

Geert: ”Klantvriendelijk, snelle service (ook administratief) en veel kennis van zaken, daar staat Flex Film voor.”

Herman van Viegen

Klantenservice, voorraadbeheer en inkoop.
Herman zorgt dat onze voorraad op peil is. De kans dat u een e-mail van Herman krijgt is groot. Hij is een fervent aanhanger van SV Schoonhoven, snorkelaar en blijft superfit in de gym.

E-mail: herman@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 82 00 03

Herman: “Wij kunnen probleemloos elkaars werk overnemen. Dit stellen klanten zeer op prijs wat weer zorgt voor voldoening in je werk. Het maakt Flex Film een sterk bedrijf.”

Jasper van Zanten

Klantenservice, boekhouding en IT
Jasper heeft als eerste werknemer de meeste ervaring met klanten en processen en is daarmee een belangrijke pijler van Flex Film. Jasper houdt van gadgets, skeelert regelmatig en kijkt en speelt graag golf.

E-mail: jasper@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 82 00 01
Mobiel: +31 6 28 20 06 73

Jasper: “Flexibiliteit is de grote kracht van Flex Film”

Tom Kruiper

Management trainee​
Tom is in 2022 bij Flex Film begonnen. Als management trainee is hij betrokken bij alle processen met de nadruk op voedselveiligheid en duurzaamheid. Tom heeft de afgelopen jaren al meerdere stages gelopen binnen Flex Film om het bedrijf te leren kennen. Tom voetbalt graag en is al jaren een vaste kracht bij VV Schoonhoven 1.

E-mail: tom@flexfilm.nl
Telefoon: +31 182 38 87 00
Mobiel: +31 6 29 40 23 23

Tom: “Bij Flex Film lopen we constant voorop als het gaat om onderwerpen als voedselveiligheid en duurzaamheid, hierdoor kunnen we onze klanten ontzorgen door passend advies en voorlichting.”

Flex Film viert 25-jarig jubileum

2021 betekende het 25-jarige jubileum van Flex Film. In 1996 zijn de oprichters begonnen als specialist in flexibele verpakkingsfolie.

In de jaren die volgden hebben wij dat specialisme steeds verder gefocust.

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en zetten onze kennis graag in voor iedereen die dat ook nastreeft.

U kunt op ons vertrouwen als uw kennispartner in folie.

 

Scroll naar top