Flexfilm

Wie is wie

Graag stellen wij ons Flex Film team aan je voor. Een team dat toegewijd en met veel enthousiasme zijn kennis en expertise voor klanten in zet. En dat resulteert in een deskundig advies en een praktisch bruikbare oplossing voor ieder verpakkingsvraagstuk.

Christine Ayachi-Amor

Account manager België.
Christine is gespecialiseerd in krimp- en flowpack technieken en de bijbehorende folies. Ze is een gepassioneerd voetbalsupporter en groot fan van de Rode Duivels.

Telefoon: +31 182 23 11 52

Christine: ”FL staat voor flexibiliteit EX staat voor extra kennis, service en inzet voor onze klanten, vanwege het hele team.”

Jeroen Kruiper

Directie
Jeroen is eind 2020 bij Flex Film begonnen als management trainee. In 2023 is hij samen met zijn broer Tom directeur van Flex Film geworden. Als middelste zoon van de oprichter van Flex Film kent hij het bedrijf door en door. Jeroen is commercieel technisch opgeleid en heeft ervaring in de verpakkingsmachine branche. Jeroen speelt graag tennis en golf.

Telefoon: +31 182 38 87 00

Jeroen: “Kennis, ervaring en persoonlijke aandacht. Deze elementen typeren Flex-Film en dat zie je terug in de verpakkingsoplossingen die wij met de klant realiseren.”

Freek Hallewas

Account manager Nederland
Freek is technisch zeer onderlegd in folie verpakkingsprocessen en bijzonder bedreven in het bedenken van de beste verpakkingsoplossing. Hij gaat graag de vrije natuur in en is een liefhebber van Zweden.

Telefoon: +31 182 23 11 51

Freek: “Wij verkopen niet alleen de folie; wij bieden ook een passende verpakkingsoplossing.”

Tom Kruiper

Directie
Tom is in 2022 bij Flex Film begonnen als management trainee waarna hij in 2023 zijn intrede in de directie heeft gemaakt. Hij is verantwoordelijk voor alle interne processen met de nadruk op voedselveiligheid en duurzaamheid. Tom voetbalt graag en is al jaren een vaste kracht bij VV Schoonhoven 1.

Jasper van Zanten

Klantenservice, boekhouding en IT
Jasper heeft als eerste werknemer de meeste ervaring met klanten en processen en is daarmee een belangrijke pijler van Flex Film. Jasper houdt van gadgets, zit dagelijks op de wielrenfiets en speelt graag golf.

Telefoon: +31 182 82 00 01

Jasper: “Flexibiliteit is de grote kracht van Flex Film”

Dirk de Jong

Klantenservice, magazijn & logistiek
Dirk zorgt dat de goederen altijd op tijd zijn bij de klant; stof- en schadevrij. In zijn vrije tijd is Dirk het liefste buiten. Hij doet veel vrijwilligerswerk.

Telefoon: +31 182 82 00 03

Dirk: “Hoge servicegraad, schadevrij en voedselveilig, dat is belangrijk voor onze klanten en hier is ons logistiek proces op ingericht”.

Geert Van Malderen

Account manager België.
Geert is begin 2020 bij Flex Film begonnen als accountmanager. Ondanks de corona pandemie heeft hij al veel kennis opgedaan over producten en zijn klanten. Met veel ervaring in de verkoop van medische producten en verpakkingen, staat voor Geert het winnen van het vertrouwen van zijn klanten voorop. In zijn vrije tijd trekt hij er graag op uit om mooie wandelingen te maken.

Telefoon: +31 182 23 11 54

Geert: ”Klantvriendelijk, snelle service (ook administratief) en veel kennis van zaken, daar staat Flex Film voor.”

Herman van Viegen

Klantenservice, voorraadbeheer en inkoop.
Herman zorgt dat onze voorraad op peil is. De kans dat u een e-mail van Herman krijgt is groot. Hij is een fervent aanhanger van VV Schoonhoven, snorkerlaar en is vaak te vinden in de fitness.

Telefoon: +31 182 82 00 03

Herman: “Wij kunnen probleemloos elkaars werk overnemen. Dit stellen klanten zeer op prijs wat weer zorgt voor voldoening in je werk. Het maakt Flex Film een sterk bedrijf.”

Pim Rijke

Pim is verantwoordelijk voor het begeleiden van bedrukte bestellingen, van het opstarten van nieuwe drukwerken tot het beheren van de bedrukte folievoorraad. Buiten het werk is hij een enthousiaste sportliefhebber en brengt hij graag zijn vrije tijd door met verschillende activiteiten, variërend van voetbal tot fitness.

Telefoon: +31 182 82 00 03

Pim: ”Bij Flex Film nemen we veel uit handen bij het proces van nieuwe bedrukkingen, waardoor onze klanten zo veel mogelijk ontzorgd worden.”

Flex Film investeert in kennis; onverminderde focus op duurzaam

Jeroen en Tom Kruiper zijn geïnterviewd door Verpakkingsmanagement.

In het artikel delen ze hun blik op de verpakkingsbranche en geven ze aan wat de uitdagingen zijn rondom duurzaam verpakken.

Scroll naar boven