Flexfilm

Topseal folie

Topseal folie? Flex Film kan veel soorten leveren. Topseal folie kan perfect geperforeerd en bedrukt worden. Het maken van een top seal folie is altijd maatwerk; dus volledig afgestemd op jouw specifieke wensen en eisen. Er zijn twee categorieën topseal folie: PET folie en gelamineerde folie. De toepassingen van topseal folie zijn o.a. het verpakken van gesneden groenten en fruit, bakkerijproducten, vlees, vis en kant-en-klaar maaltijden.

PET FOLIE

PET folie is leverbaar als peelable of als non-peelable folie, met of zonder perforatie en met of zonder anti-condens eigenschappen. Aan jou de keuze. PET Folie is geschikt om te lassen op een A-PET of een C-PET tray.

LAMINAAT FOLIE

Deze topseal folie is samengesteld uit twee of meer foliesoorten die op elkaar gelamineerd worden. Het doel van het lamineren is om de folie sterker te maken, de lasbaarheid te verhogen en/ of om de folie bepaalde barrière eigenschappen te geven. Er zijn veel varianten beschikbaar. Veel voorkomende laminaten zijn OPP/ OPP – PET/PE – PET/CPP – PET/OPP en PET/PE/EVOH/PE.

Flex Film investeert in kennis; onverminderde focus op duurzaam

Jeroen en Tom Kruiper zijn geïnterviewd door Verpakkingsmanagement.

In het artikel delen ze hun blik op de verpakkingsbranche en geven ze aan wat de uitdagingen zijn rondom duurzaam verpakken.

Vragen?

Heb je vragen over onze topseal folies?

Wil je graag weten wat voor jouw product de beste verpakking is?

Neem contact op met ons op nummer +31 182 388 700

of stuur een e-mail naar info@flexfilm.nl

We helpen je graag verder.

Flex Film

We hebben een oplossing of we ontwikkelen er één!

Wij hebben uw

Topseal oplossing!

15987
Scroll naar boven