Parcan referentie
Referenties

Klanten werken met ons vanwege Gemak, Expertise en Kwaliteit

We hebben met elkaar gemeen dat we trots zijn op onze producten en graag werken op basis van persoonlijk contact en betrokkenheid. Onze klantenkring is zeer divers zoals u ziet aan onze referenties. Daardoor is de kans dat wij uw  product of soortgelijk reeds kennen groot en dat wij de juiste folie voor uw toepassing hebben.  Bel ons dan weet u het meteen.

 

AVA

"Wij zochten een voedselveilige folie en partner met een hoge graad van betrokkenheid"

AVA is een unieke Retail keten met een enorm assortiment aan materialen voor speciale gelegenheden. Een combinatie van problemen met de toenmalige folie leidde AVA naar Flex Film.

Corent

“Onze productie mag niet stil vallen”

Corent is gespecialiseerd in het verpakken van groenten & fruit. Het bedrijf speelt voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingssector.

Dupont Cheese

“Doordat onze kaas langer houdbaar is kunnen wij de productieplanning optimaliseren”

Dupont Cheese verhandelt al 85 jaar de beste kazen van Europa en is de grootste kaas -importeur & -verwerker van België.

Fa. Appelman

“Je belt op en de dag erna staat de folie er”

Het teeltbedrijf van Karin & Kees bestaat al meer dan 100 jaar en is gespecialiseerd in broccoli, tulpen en pioenen. De broccoli wordt verpakt in folie van Flex Film.

Flexpack

“Wij hebben gekozen voor gemak & eenvoud”

Flexpack is een van de grootste maatwerkbedrijven van België. Hier wordt volgens het Dynamisch - Niets is ons teveel - Amusant principe verpakt voor grote bedrijven.

Frans & Wouters

“Onze prei blijft 2x zo lang vers”

Frans & Wouters telen al meer dan 40 jaar prei en ontwikkelden zich tot een van de grootste preiverpakkers van de provincie Antwerpen.

Nic. Oud Direct Mail

“Flex Film is altijd snel ter plaatse met een oplossing”

Nic. Oud is marktleider in direct mail en andere diensten waardoor klanten hun doelgroep effectief bereiken.

Record Industry

"Folie is voor ons belangrijk want het is de verzegeling van de plaat”

Record Industry is met een productiecapaciteit van 50.000 platen per dag één van de grootste vinyl perserijen van de wereld.

TB&S

“Probleemloos verpakken wij meer dan 40 spitskolen per minuut”

TB&S is de grootste individuele spitskolenteler van Nederland. Met 450 hectare teeltgrond in Nederland en Portugal worden jaarrond 18 miljoen spitskolen geproduceerd...

Trianval

"Door een partner met kennis van drukwerk kunnen wij nieuwe markten betreden”

Trianval is een modern industrieel maatwerkbedrijf dat door continue investering in technologie in staat is klanten te voorzien van een full service aanbod in verpakken & montage.

Zainab

“Wij zochten een gecertificeerde voedselveilige leverancier”

Lydia en Nasr zijn de gepassioneerde eigenaren van Zainab, een bakkerijbedrijf gespecialiseerd in de halal productie van Surinaamse/Indiase en Oosterse snacks, broodsoorten en bakmixen.

Zapaz Food bv 

“Ik werk op aanraden met Flex Film en dat bevalt goed”

Philip is 6 jaar geleden begonnen met Zapaz Food bv dat Tacos & Tortillas produceert en verpakt, zowel voor  eigen merk als Private Label.