Flexfilm

Referenties

Klanten werken met Flex Film vanwege het gemak, onze specialistische kennis en ervaring en de kwaliteit van onze producten. Met onze klanten hebben we gemeen dat we trots zijn op onze producten en op het goede persoonlijk contact. Onze klantenkring in de food en non- foodsector is heel breed en divers. Daardoor is de kans dat we jouw sector en producten kennen groot. Net zoals de kans heel groot is dat we een folieoplossing hebben die geschikt is voor de verpakking van jouw product(en). Onze kennis, ervaring en folies zetten we graag voor jou in! Net zoals we dat al jarenlang voor onze klanten doen. En of die tevreden zijn? We laten ze graag aan het woord.

"Geen problemen met verpakken dankzij krimpfolie van Flex Film."

Andre Rol, inkoopmanager bij BN International

BN International (BNI) in Huizen is al ruim 20 jaar klant bij Flex Film. Het bedrijf is met name gespecialiseerd in wandbekleding (behang) voor de zakelijke en particuliere markt. Behang dat wereldwijd verkocht wordt. De behangrollen voor consumenten worden door BNI verpakt in een transparante krimpfolie.

"Paprika blijft een
week langer houdbaar"

Hans van den Bulk, manager operations bij Perfect Pack Logistics

Het in Bleiswijk gevestigde Perfect Pack Logistics is gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Ze verpakken onder andere tomaten, paprika’s, courgettes, aubergines en sla voor klanten zoals bijvoorbeeld Haluco, de marktleider in de export van Nederlandse kasgroenten.

 

"Op maat gemaakte verpakking
voor onze desinfectiedoeken"

Henk Jan van den Haak, algemeen directeur Novosan

Novosan is producent en specialist in professionele reinigingsdoekjes en allerlei soorten professionele poetsdoeken, zoals microvezeldoeken. Het in Waddinxveen gevestigde bedrijf levert haar producten voornamelijk aan Europese klanten, maar ook daarbuiten.

 

"Voorraadmanagement van Flex Film
is uitstekend geregeld"

Tom De Winter, general manager van Rotom

Rotom -een familiebedrijf gelegen in het hart van de Belgische groenteregio-  teelt,  verpakt, verhandeld en vervoerd talrijke soorten tomaten. Dit doet Rotom voor een uitgebreide klantenkring in heel Europa, Scandinavië en Amerika. “Nagenoeg vanaf de oprichting van Flex Film werkte mijn vader al samen met Flex Film”

"Verpakte witlof gaat zeker
zeven dagen langer mee"

Bart Willems, mede-eigenaar van RWT

Witloofbedrijf Rudy Willems uit Tremelo (RWT) is een van de grootste witlofproducenten van België.  Sinds jaar en dag is Delhaize de grootste klant van RWT. 80% van de geteelde witlof  – in Vlaanderen overigens witloof genoemd-  gaat naar de winkels van deze Belgische supermarktketen.

 

"Bedrukking van de verpakkingen
is voor ons belangrijk"

Tom Coesemans, principal manager  van Huis Perfect

Onder het credo ‘Vers van het mes’, biedt supermarkt Huis Perfect al 32 jaar dagelijks dagverse producten aan haar klanten in Lier en omstreken aan.

Het assortiment omvat o.a. tuinverse groenten, plukvers fruit, vers vlees, charcuterie vers van het mes, brood uit de oven en verse maaltijden.

"Met deze folie kunnen we
op hoge snelheid inpakken"

Samuel Lembrechts, quality manager bij Royal Chocolates

Royal Chocolates is de fabrikant van de bekende Belgische chocolade chips in pringelvorm. Jaarlijks produceert het bedrijf 7.700 ton van deze chocolade chips, in acht verschillende smaken. De chips worden wereldwijd geëxporteerd naar meer dan 80 landen.

"Folie is voor ons belangrijk want
het is de verzegeling van de plaat"

Ton Vermeulen, eigenaar Record Industry
Record Industry is met een productiecapaciteit van 50.000 platen per dag één van de grootste vinyl perserijen van de wereld. Door een hoge graad van automatisering en een sterke focus op innovatie is het bedrijf ook het meest efficiënt.

"Onze prei blijft
2x zo lang vers"

Paul Wouters en Marleen Frans, mede-eigenaren Frans & Wouters

Frans & Wouters telen al meer dan 40 jaar prei en ontwikkelden zich tot een van de grootste preiverpakkers van de provincie Antwerpen. Zij bedienen Retailketens met gewassen & verpakte prei.

Flex Film investeert in kennis; onverminderde focus op duurzaam

Jeroen en Tom Kruiper zijn geïnterviewd door Verpakkingsmanagement.

In het artikel delen ze hun blik op de verpakkingsbranche en geven ze aan wat de uitdagingen zijn rondom duurzaam verpakken.

Scroll naar boven