Flexfilm

Hans van den Bulk

manager operations bij Perfect Pack Logistics

Het in Bleiswijk gevestigde Perfect Pack Logistics is gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Ze verpakken onder andere tomaten, paprika’s, courgettes, aubergines en sla voor klanten zoals bijvoorbeeld Haluco, de marktleider in de export van Nederlandse kasgroenten. “Wij werken al ruim tien jaar met Flex Film”, zegt Hans van den Bulk. “We gebruiken folies voor het inpakken van druiven, paprika stoplichten en losse paprika’s. Voor het verpakken van de losse paprika’s hebben we bewust gekozen voor de krimpfolie van Flex Film. Een aantal jaren geleden hebben wij meerdere  krimpfolies getest. Al snel zagen we dat het behalen van een mooi krimpresultaat niet was weggelegd voor alle folies. Uit onze test bleek dat de krimpfolie van Flex Film het beste werkt. Daarbij heeft Flex Film ook de benodigde expertise in dit proces en dat vinden wij belangrijk.”

 

Al met al is Hans van den Bulk heel tevreden met het resultaat dat behaald wordt met de krimpfolie van Flex Film: “De paprika is strak verpakt, de hygiëne is gewaarborgd en ze zijn een week langer houdbaar dan niet verpakte paprika’s. En dat is iets dat niet alleen wij, maar ook onze klanten heel belangrijk vinden.”

"Paprika blijft een week langer houdbaar."

Flex Film viert 25-jarig jubileum

2021 betekende het 25-jarige jubileum van Flex Film. In 1996 zijn de oprichters begonnen als specialist in flexibele verpakkingsfolie.

In de jaren die volgden hebben wij dat specialisme steeds verder gefocust.

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en zetten onze kennis graag in voor iedereen die dat ook nastreeft.

U kunt op ons vertrouwen als uw kennispartner in folie.

 

Scroll naar top