Flexfilm

Tom Coesemans

principal manager van Huis Perfect

Onder het credo ‘Vers van het mes’, biedt supermarkt Huis Perfect  al 32 jaar dagelijks dagverse producten aan haar klanten in Lier en omstreken aan. Het assortiment omvat o.a. groenten, fruit, vers vlees, charcuterie vers van het mes, brood uit de oven en verse maaltijden. De supermarkt  mag zich dan ook met recht specialist in kwaliteit en versheid noemen.  “Het versvak van onze supermarkt en de huisgemaakte gerechten zijn ons trotse uithangbord. Verse producten die we inpakken met een topseal folie van Flex Film”, zegt Tom Coesemans. Hij vertelt dat zijn supermarkt het vlees, de ambachtelijke vleeswaren, de rauwkost en de maaltijden verpakt met behulp van topseal folie. “Deze manier van inpakken gaat niet alleen snel maar zorgt er ook voor dat de gerechten zichtbaar zijn. En dat is belangrijk! De consument wil immers zien wat hij koopt. Daarnaast verhoogt de folie de houdbaarheid van de ingepakte producten. Deze verlengde houdbaarheid is soms aanzienlijk”, benadrukt Tom Coesemans. “Vlees kan zeven dagen langer bewaard worden, gerechten van de traiteur 14 dagen en de meeste charcuterie ook 14 dagen.” .

 

Tot slot vindt Tom Coesemans het feit dat Flex Film de verpakkingen bedrukt heel belangrijk. “De bedrukking met ons logo  geeft onze producten een eigen uitstraling  en stelt ons in staat om er merkproducten van te maken. En dat is iets waar we sinds 2020, mede dankzij Flex Film, hard aan werken.”

 

 

"Bedrukking van de verpakkingen is voor ons belangrijk."

Flex Film viert 25-jarig jubileum

2021 betekende het 25-jarige jubileum van Flex Film. In 1996 zijn de oprichters begonnen als specialist in flexibele verpakkingsfolie.

In de jaren die volgden hebben wij dat specialisme steeds verder gefocust.

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en zetten onze kennis graag in voor iedereen die dat ook nastreeft.

U kunt op ons vertrouwen als uw kennispartner in folie.

 

Scroll naar top