Flexfilm

Samuel Lembrechts

quality manager bij Royal Chocolates

Royal Chocolates is de  fabrikant van de bekende Belgische chocolade chips in pringelvorm. Jaarlijks produceert het bedrijf  7.700 ton van deze chocolade chips, in acht verschillende smaken. De chips worden wereldwijd geëxporteerd naar meer dan 80 landen. Aan het verpakken van haar producten besteedt Royal Chocolates veel aandacht. Samuel Lembrechts: “De chips worden allemaal in eenzelfde soort folie verpakt. Daaromheen gaat een verpakkingsdoos waarop de smaak en overige specificaties staan. Voor de folie gebruiken we een gemetalliseerde folie van Flex Film. Deze folie zorgt ervoor dat de chips lekker crunchy blijven en de smaak op het gewenste hoge niveau blijft. De kwaliteit van onze chips gaat boven alles”, aldus de quality manager.

 

Samuel Lembrechts geeft aan dat er bij de keuze voor de verpakkingsfolie uitgebreid is gekeken naar het product èn naar de verpakkingsmachines. “Onze machines moeten op hoge snelheid hun werk kunnen doen: snel en optimaal de chips inpakken. En dat lukt met deze folie van Flex Film goed. Het is een betrouwbare en stevige kwaliteitsfolie waardoor technische storingen meer uitzondering dan regel zijn. Alles loopt zoals je graag ziet dat het loopt. We hebben nu al zo’n 15 jaar een fijne samenwerking met een prima communicatie. En dat is echt prettig.”

"Met deze folie kunnen we op hoge snelheid inpakken."

Flex Film viert 25-jarig jubileum

2021 betekende het 25-jarige jubileum van Flex Film. In 1996 zijn de oprichters begonnen als specialist in flexibele verpakkingsfolie.

In de jaren die volgden hebben wij dat specialisme steeds verder gefocust.

Wij staan voor vakmanschap en kwaliteit en zetten onze kennis graag in voor iedereen die dat ook nastreeft.

U kunt op ons vertrouwen als uw kennispartner in folie.

 

Scroll naar top